Friday, July 24, 2009

Overgangsfase

Van allebei thuis naar allebei een baan is best een overgang. We hebben er allebei ongeveer een maandje erop zitten en zijn ontzettend dankbaar en blij met het werk.

Het is toch wel een apart gevoel om geen werk te hebben. Alsof je voor een gebouw staat waar vele mensen een plekje hebben, maar jij mag niet naar binnen. Voor jou is geen plek. Jij staat voor gesloten deur. Af en toe krijg je een melding dat een plaats vrij is gekomen. Jij weet dat jij in staat bent om het werk te verrichten, maar helaas niet de goede brief geschreven, niet de juiste opleiding gevolgd, jouw ervaring voldoet niet. Je blijft voor het gebouw staan, hopende dat op een dag ook jij 'mee mag doen'.

Opeens is daar iemand die zegt; Kom binnen...
Geweldig!!! Echt geweldig!!!

Het wachten op zich lijkt tijdverspilling, maar het wachten heeft ons gekneed, gevormd. Ons dankbaar gemaakt voor de kleine dingen. Ons laten zien dat er wel degelijk mensen zijn, die om zich heen kijken en een helpende hand bieden. Ons geleerd dat Hij zeker wel voor ons zorgt en Zijn woord ja en amen is.






1 comment:

Anonymous said...

deborah wil je me bellen ivm met morgen? kan het ook zondag i.p.v. zaterdag. wij kunnen morgen nl. niet. nou hoor van je groet sarah